Kursleder Aage Rognsaa
 Aage Rognsaa liker å hjelpe deg som er usikker på hvordan du skriver en klar og leservennlig tekst. Du får praktiske og enkle tips til å forbedre struktur, overskrifter og formuleringer. Siden Aage selv er et skrivende menneske og har skrevet flere lærebøker, vet han mye om hvilke problemer de fleste skribenter strever med.

Noe av det morsomste Aage vet, er å gi konkret respons på teksten til hver enkelt kursdeltaker. Det skjer på skriveverkstedet, der vi har maks åtte deltakere, og der alle leverer en tekst til bearbeiding. Men også på et vanlig skrivekurs med mer enn åtte deltakere kan alle levere inn en tekst på forhånd og få kommentarer individuelt.

Aage kan hjelpe deg med alle slags jobbtekster: rapporter, referater, notater, vedtak, utredninger, nyhetssaker, webtekster og e-poster. Med sin lange erfaring som skrivelærer på en teknisk høgskole kan han også hjelpe deg som er student, med å skrive bachelor- og masteroppgave.

Aage har arbeidet som norsklektor på en videregående skole i Oslo og senere som førstelektor ved Westerdals - Oslo School of Arts, Communication and Technology (tidligere NITH). Der underviste han bl.a. i fagskriving og webjournalistikk.

Han har skrevet en rekke bøker, bl.a. Kunsten å skrive godt og Bacheloroppgaven - skriveråd og regler for utformingen. Han er bidragsyter på skriftlig.no.
Kontaktskjema
*
*
*
*